Stine Skaarup Høgsberg

Hvordan har din kombination af bachelor og kandidat påvirket hinanden?

Jeg har en kombination af en meget teknisk bachelor og en mere humanistisk kandidat. Måden de har påvirket hinanden på er, at hvor min bachelor har givet mig stor forståelse for det tekniske i softwareudvikling, så har kandidaten givet mig en mere projektstyrende tilgang til det tekniske.

Hvordan fik du dit nuværende job?

Jeg søgte en stilling i Styrelsen for IT og Læring's afdeling i Aarhus, hvor jeg blev kaldt til samtale. Efter samtalen blev jeg ringet op af afdelingen i København, hvor de spurgte, om jeg ville søge en lignende stilling i deres afdeling. Det ville jeg gerne, og efter en samtale over Skype samme dag og en 2. samtale et par dage efter i København fik jeg tilbudt jobbet.

Hvad er det mest spændende ved dit arbejde (evt. et specifikt projekt)?

Det mest spændende ved mit arbejde er at være en del af en verden, hvor udvikling af vores projekt kan blive og bliver påvirket af de politiske tiltag. Jeg havde ingen erfaring med arbejdet i et ministerium, så det er spændende at få indblik i, hvordan politiske beslutninger kan påvirke det daglige arbejde, samt hvordan det er at have et ministerium som forretning i projektudvikling. 

Hvilke ting, som du har tillært dig fra din kandidatuddannelse, bruger du i dit daglige arbejde?

I samarbejdet med en ekstern leverandør og sammenspillet med en forretning har jeg anvendt en del af det, jeg har lært på kandidaten med hensyn til god projektstyring og gode tekniske løsninger.

April 2020

Mød cand.it.erne