Philip Hundevad Nymann

Hvordan har din kombination af bachelor og kandidat påvirket hinanden?

Jeg plejer at sige, at medialogi er en teknisk it-designer og Interaktive digitale medier er en humanistisk it-designer. I min rolle, i dag, sætter jeg stor pris på, at have arbejdet fokuseret med begge i løbet af studiet. At kunne navigere imellem det tekniske og humanistiske giver mig en mere general tilgang til design og ledelse, hvor jeg føler, at jeg bliver mere inkluderende i forhold til mine kollegaer. Der er og vil altid være fordomme mellem forskellige professioner - især mellem dem, der ligger tæt op ad hinanden, og at kunne være med til at nedbryde dem har givet mig et forspring og hjulpet os igennem potentielle vanskeligheder.

Hvordan fik du dit nuværende job?

Jeg startede selvstændigt op sammen med fire studiekammerater med udgangspunkt i et studieprojekt vi lavede på 5. semester.

Hvad er det mest spændende ved dit arbejde (evt. et specifikt projekt)?

Egne læringer, egne fejl, eget produkt. Fuldt ansvar for alt.

Hvilke ting, som du har tillært dig fra din kandidatuddannelse, bruger du i dit daglige arbejde?

Tidligere har jeg været god til at tro, at jeg selv havde alle guldkornene, inden et givent områder var afdækket tilstrækkeligt. Interaktive digitale medier hjalp mig især med rigtig at forstå vigtigheden med at se ens målgruppe og stakeholders i øjenhøjde. At bruge den information sammen med egne holdninger og overbevisninger til at skabe en løsning/produkt/redskab, der er guld værd.

Marts 2020

Mød cand.it.erne