Mette Hegaard

Hvordan har din kombination af bachelor og kandidat påvirket hinanden?

På medievidenskab lærer man en masse om mange forskellige medier. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg synes, at alt omkring digitale medier og kommunikation herom var det mest spændende. Derfor valgte jeg at gå mere i dybden med dette felt på min kandidat.

Hvordan fik du dit nuværende job?

Jeg var studentermedhjælper hos Boligportal.dk gennem hele min kandidatuddannelse, og det var et sted, jeg elskede at være. Da jeg blev færdiguddannet, startede jeg i et barselsvikariat og er siden hen blevet fastansat.

Hvad er det mest spændende ved dit arbejde (evt. et specifikt projekt)?

Hos BoligPortal vil vi gerne digitalisere lejeboligmarkedet mere i Danmark, og udlejerne skal tilbydes flere digitale produkter. Som koordinator er min vigtigste opgave at sikre, at viden bliver kommunikeret hensigtsmæssigt mellem de forskellige afdelinger. Det betyder blandt andet, at jeg sørger for, at vores B2B-kunders behov bliver samlet og kommunikeret videre til vores produktudvikling, men også at jeg sørger for at kommunikere produktudviklingens nyeste tiltag videre til eksempelvis vores salgsafdeling. Det er utroligt spændende at få lov til at stå lidt i midten og have et ben i hver lejr – kundesiden og den tekniske side.

Hvilke ting, som du har tillært dig fra din kandidatuddannelse, bruger du i dit daglige arbejde?

På Digital Living blev der lagt vægt på, at vi kunne ”oversætte” og formidle teknisk sprog til mere almindeligt sprog og omvendt. I mit arbejde som koordinator er dette en kæmpe fordel, da jeg sidder med netop sådan nogle kommunikative opgaver dagligt. Min forståelse for udvikling kommer mig også til gode, når vi arbejder på nye features eller ændringer på vores produkter. Derudover arbejder jeg med databaser og SQL, som vi også blev undervist i.

April 2020

Mød cand.it.erne