Gå til hoved-indhold

René Rosengren

Fakta

Navn:
René Rosengren

Kandidat:
Cand.it., it-ledelse, Aalborg Universitet, 2021

Bachelor:
Teknoantropologi

Aktuel arbejdsplads:
Axacon

Aktuel stilling:
Logistik og WMS-konsulent

3 hurtige om, hvad du synes, der er det mest fascinerende ved it-feltet:

  • Det er spændende, hvor mange steder it efterhånden berører og understøtter vores arbejdsliv, og når det bliver gjort rigtigt, er potentialet for værdiskabelse i organisationen og for dens medarbejdere stort.
  • Warehouse management er utroligt fascinerende, da logistik og supply chain management er en af grundstenene til, at mange virksomheder kan fungere på en daglig basis.
  • Tilgangen med agil projektledelse til it-bårne projekter, mener jeg, er utrolig spændende. Det giver mulighed for at være imødekommende og fleksibel i forhold til kundens ønsker.

Hvordan fik du dit første job?

Jeg fik min stilling i Axacon ved at deltage i karrieredag Randers 2021. Her mødte jeg virksomhedens direktør, og vi fik en god snak. Den relation, som blev dannet ud fra en kort snak, var det, som var udslagsgivende for et senere jobinterview og ansættelse.

Hvordan har du oplevet overgangen fra studie til job?

Det betyder meget for mig, at jeg har følelsen af, at jeg faktisk lykkes med mine opgaver og kan se tilbage på et færdigt produkt, som kan afleveres til kunden.

Hvad er dine arbejdsopgaver, og hvordan bruger du dine kompetencer fra kandidatuddannelsen i dit daglige arbejde?

Jeg fik muligheden for at deltage i et stort projekt, hvor jeg har indgået i et team som halv projektleder og halvt i konsulentrolle. Det har betydet meget, at virksomheden har haft stor tiltro til at lade mig indgå i et stort projekt fra første dag. Samtidig har jeg med rollen som projektleder fået et stort ansvar med mange muligheder for selv at have indflydelse på projektet. Jeg har i den forbindelse haft mulighed for at benytte mange af de kompetencer og den viden, der er erhvervet fra kandidatuddannelsen.

Hvilke oplevelser og erfaringer har du fået, som du vil tage med videre i dit arbejdsliv?

Hop ud i tingene og stol på, at det, du har lært på din kandidatuddannelse, faktisk har en værdi og kan gøre en forskel i det job, du lander i.

Interview gennemført februar 2022

Mød flere cand.it.er, der fortæller om deres oplevelse ved at gå

fra studie til job