René Rosengren

Hvordan fik du dit første job?

Jeg fik min stilling i Axacon ved at deltage i karrieredag Randers 2021. Her mødte jeg virksomhedens direktør, og vi fik en god snak. Den relation, som blev dannet ud fra en kort snak, var det, som var udslagsgivende for et senere jobinterview og ansættelse.

Hvordan har du oplevet overgangen fra studie til job?

Det betyder meget for mig, at jeg har følelsen af, at jeg faktisk lykkes med mine opgaver og kan se tilbage på et færdigt produkt, som kan afleveres til kunden.

Hvad er dine arbejdsopgaver, og hvordan bruger du dine kompetencer fra kandidatuddannelsen i dit daglige arbejde?

Jeg fik muligheden for at deltage i et stort projekt, hvor jeg har indgået i et team som halv projektleder og halvt i konsulentrolle. Det har betydet meget, at virksomheden har haft stor tiltro til at lade mig indgå i et stort projekt fra første dag. Samtidig har jeg med rollen som projektleder fået et stort ansvar med mange muligheder for selv at have indflydelse på projektet. Jeg har i den forbindelse haft mulighed for at benytte mange af de kompetencer og den viden, der er erhvervet fra kandidatuddannelsen.

Hvilke oplevelser og erfaringer har du fået, som du vil tage med videre i dit arbejdsliv?

Hop ud i tingene og stol på, at det, du har lært på din kandidatuddannelse, faktisk har en værdi og kan gøre en forskel i det job, du lander i.

Februar 2022