Fakta

Vidste du, at 3 ud af 4 cand.it.er får job i det private erhvervsliv?

Læs mere

Virksomheder byder ny type it-folk velkommen

Det er 20 år siden, at cand.it.-uddannelserne blev oprettet for at sikre it-arbejdskraft til de danske virksomheder. De seneste år er der for alvor kommet gang i produktionen af cand.it.er fra Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet, og virksomhederne er klar til at ansætte dem.

Læs vores artikel om mødet mellem cand.it.er og virksomhederne, hvor Hans Lynnerup, direktør for offentlige kunder hos CGI, blandt andet siger:

–  I gamle dage ansatte vi bare nogen, der lignede os selv. Så det var et sats i sin tid, da vi ansatte de første. Vi vidste jo ikke, hvad de kunne. Men cand.it.erne har i den grad overrasket positivt. Den generiske måde at arbejde på kan finde direkte anvendelse hos os.

Artikel: Virksomheder byder ny type it-folk velkommen


Cand.it.ernes kompetencer og værdiskabelse

Cand.it.er kombinerer it og forretning og er derfor attraktive for både private og offentlige virksomheder.

Det viser en aktuel analyse, som Seismonaut har lavet for It-vest i anledning af cand.it.-uddannelsernes 20 års fødselsdag i 2019.

Læs mere

Cand.it. Case Competition

Tak til en flok sprudlende cand.it.-studerende fra 8 forskellige uddannelser og en halv snes engagerede erhvervsprofiler for at gøre Cand.it. Case Competition 2019 til en fantastisk oplevelse.

Se video og billeder fra arrangementet, der blev afviklet 8.-9. november på Syddansk Universitet i Kolding med deltagelse af cand.it.-studerende fra Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet.

Læs mere