Arrangementer

Her kan du læse om udvalgte arrangementer for cand.it.-studerende og -alumner.


Cand.it. Case Competition

Cand.it. Case Competition er et eksklusivt arrangement for cand.it.-studerende ved Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. 

I et forløb på ca. 30 timer skal de studerende arbejde sig fra idé til koncept inden for et emne, som de selv er med til at definere. Undervejs er der oplæg, sparring og bedømmelse af erfarne erhvervsfolk.

Cand.it. Case Competition er indtil videre afholdt to gange - i november 2018 i Aarhus og i november 2019 på Syddansk Universitet i Kolding.

Cand.it. Case Competition afholdes i 2020 fredag-lørdag 30.-31. oktober på Aalborg Universitet.

Se mere under Cand.it. Case Competition.


BizMedia Design

BizMedia Design er en konference ved Institut for Kommunikation og Psykologi på Aalborg Universitet med cand.it.-studerende og -alumner som hovedaktører og en del af målgruppen. Øvrige deltagere er virksomhedsrepræsentanter, erhvervskonsulenter og repræsentanter fra akademiske institutioner. Studienævnet for cand.it.-uddannelserne Interaktive digitale medier og Oplevelsesdesign står sammen med Invio bag konferencen.

BizMedia Design samler viden fra virksomheder, organisationer, forskere og studerende lokalt såvel som internationalt med det formål, at deltagerne skal opnå ny viden, inspiration og konkrete anvendelige metoder. Konferencen byder på keynote indlæg, korte skarpe oplæg i tematiserede spor, workshops og åbne fora med fremvisninger af designkoncepter, -værktøjer og projekter.

BizMedia Design 2020 - afholdt torsdag 18. juni

BizMedia Design '19: Digital innovation

BizMedia Design '18: Disruption

BizMedia Design '17: Empower design negotiations

BizMedia Design '16: Platforme & Co-Creation

BizMedia Design '15: Forretnings- og strategiske perspektiver på design af medier, services og oplevelser


Digital på Aarhus BSS

Digital-konferencerne afholdes af Department of Management, Aarhus BSS. På konferencen mødes studerende og virksomheder omkring et aktuelt digitalt emne. Bag konferencen står adjunkt Lars Haahr og studerende fra cand.it.-uddannelsen i It, kommunikation og organisation.

Digital afholdes normalt i september.

Digital 2019: Management in the age of AI

Digital 2018: Robotics in Business

Digital 2017 - Innovation med digitale platforme

Digital 2016 

BeyondSocial 2015


Kdag - Katrinebjerg Karrieredag

Katrinebjerg Karrieredag - eller simpelthen Kdag - er den årlige karrieredag, hvor it-virksomheder mødes med de mange it-studerende ved Aarhus Universitet på Katrinebjerg. Herunder cand.it.-uddannelserne Digital design og Informationsvidenskab.

Bag arrangementet står Aarhus Universitet, de it-studerendes studenterorganisationer, it-forum og It-vest.

Dato for Katrinebjerg Karrieredag 2020 er på vej.
Den oprindeligt planlagte afvikling 15. maj er udskudt pga. Corona-restriktioner.


Pdag på Aarhus Universitet

Pdag står for praktik- og projektdag. Arrangementet afholdes af Aarhus Universitets afdeling for Digital design og Informationsvidenskab i samarbejde med Ingeniørhøjskolen.

På dagen giver virksomheder, der er interesserede i at samarbejde med studerende om praktik og projekter eller speciale, en præsentation af sig selv, og som studerende har du mulighed for at besøge virksomhedernes stande og drøfte kompetencer og muligheder for samarbejde.

Pdag 2020 er afholdt fredag 6. marts.


Værdien af netværk

I efteråret 2014 blev Cand.it. karrierenetværket sparket i gang med tre arrangementer under overskriften Værdien af netværk. 

Arrangementerne foregik på henholdsvis Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet og havde til formål at give cand.it.-studerende og -alumner: 

  • Viden om værdien af at netværke
  • Konkrete redskaber til at netværke
  • Mulighed for at afprøve de nye færdigheder i praksis.

I alt cirka 130 cand.it.-studerende, -alumner og virksomhedsrepræsentanter deltog i de tre arrangementer.

Se billeder fra arrangementerne i KoldingAarhus og Aalborg.

Se netværkskonsulent Sussi Biancos 10 gode råd om kunsten at netværke: Netværk efter guldet