Arrangementer

Her kan du læse om udvalgte arrangementer for cand.it.-studerende og -alumner.


Kdag - Katrinebjerg Karrieredag

Katrinebjerg Karrieredag - eller simpelthen Kdag - er den årlige karrieredag, hvor it-virksomheder mødes med de mange it-studerende ved Aarhus Universitet på Katrinebjerg. Herunder cand.it.-uddannelserne Digital design og Informationsvidenskab.

Bag arrangementet står Aarhus Universitet, de it-studerendes studenterorganisationer og It-vest.

Katrinebjerg Karrieredag blev afholdt d. 14. april 2023.


Cand.it. karriere events

It-vest og SDU, AAU og AU afholder nogle gange om året karriereevents eksklusivt for cand.it.-studerende og alumner fra de tre universiteter.

 • 21. november 2022 afholdtes Talent Accelerator for nyuddannede jobsøgende cand.it.er. Talent Accelerator var en heldags workshop, hvor deltagerne med udgangspunkt i design thinking metoden arbejdede med cand.it.-relevante cases inden for temaet Cyber Awareness. Cases blev stillet af Tivoli København og Norlys.
   
 • 20. april 2022 afholdtes Cand.it. Career Fair som en hybrid messe, hvor cand.it.-studerende og -dimittender kan besøge virksomheders stande fysisk på Syddansk Universitet i Kolding eller tage en snak med dem online. Alle virksomheder har konkrete tilbud om job eller samarbejde med studerende med på messen.
   
 • 24. november 2021 fortalte to cand.it.-alumner om, hvordan det er at få job som den første cand.it. i en virksomhed eller en afdeling og skulle finde ud af, hvordan ens kompetencer kan spille ind i de opgaver, der skal løses. Programmet og en kort opsamling findes her: "Først på jobbet"
   
 • 11. og 18. maj 2021 afholdtes to karriere events med fokus på hhv. CV og jobsamtale. Ved begge arrangementer deltog desuden en række virksomheder, der havde konkrete jobopslag og ønsker om samarbejde med studerende med. Oplægget om at booste dit CV og links til de deltagende virksomheder findes her: Fra studie til job - cand.it. karriereevents
   
 • 11. november 2020 afholdtes en karrieremesse via Graduateland. 16 virksomheder og knap 200 studerende/alumner deltog og gennemførte næsten 300 samtaler i de 2½ time, messen varede. Desuden blev der under messen afviklet tre oplæg om cand.it.ernes møde med arbejdsmarkedet. Oplæggene kan ses her: Cand.it. karrieremesse.

Cand.it. Case Competition

Cand.it. Case Competition er et eksklusivt arrangement for cand.it.-studerende ved Syddansk Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet. 

Seneste arrangement er afholdt 25.-26. marts 2022.

I et forløb på ca. 30 timer arbejdede de studerende sig fra idé til koncept inden for et emne, som de selv var med til at definere. Undervejs var der oplæg, sparring og bedømmelse af erfarne erhvervsfolk.

Se mere under Cand.it. Case Competition.


Digital på Aarhus BSS

Digital-konferencerne afholdes af miljøet omkring cand.it.-uddannelsen i It, kommunikation og organisation på Aarhus BSS. På denne eftermiddags-konference mødes studerende og virksomheder omkring et aktuelt digitalt emne.

Digital 2021: Datadrevet forretning | Forretningsdrevet data
Digital 2020: Kinas digitale drage; Computerens tankekraft; Cybersikkerhed
Digital 2019: Management in the age of AI
Digital 2018: Robotics in Business
Digital 2017 - Innovation med digitale platforme
Digital 2016
BeyondSocial 2015


BizMedia Design

BizMedia Design er en konference ved Institut for Kommunikation og Psykologi på Aalborg Universitet med cand.it.-studerende og -alumner som hovedaktører og en del af målgruppen. Øvrige deltagere er virksomhedsrepræsentanter, erhvervskonsulenter og repræsentanter fra akademiske institutioner. Studienævnet for cand.it.-uddannelserne Interaktive digitale medier og Oplevelsesdesign står sammen med Invio bag konferencen.

Konferencen byder på keynote indlæg, korte skarpe oplæg i tematiserede spor, workshops og åbne fora med fremvisninger af designkoncepter, -værktøjer og projekter.

BizMedia Design 2020
BizMedia Design 2019: Digital innovation
BizMedia Design 2018: Disruption
BizMedia Design 2017: Empower design negotiations
BizMedia Design 2016: Platforme & Co-Creation
BizMedia Design 2015: Forretnings- og strategiske perspektiver på design af medier, services og oplevelserVærdien af netværk

I efteråret 2014 blev Cand.it. karrierenetværket sparket i gang med tre arrangementer under overskriften Værdien af netværk. 

Arrangementerne foregik på henholdsvis Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet og havde til formål at give cand.it.-studerende og -alumner: 

 • Viden om værdien af at netværke
 • Konkrete redskaber til at netværke
 • Mulighed for at afprøve de nye færdigheder i praksis.

I alt cirka 130 cand.it.-studerende, -alumner og virksomhedsrepræsentanter deltog i de tre arrangementer.

Se pdf med netværkskonsulent Sussi Biancos 10 gode råd om kunsten at netværke: Netværk efter guldet